nummer 13 - 12 december 2006Vacature: Ondernemende projectleider m/v
Aktie ploeg van goud
Verslag conferentie
Vacature: Ondernemende projectleider m/v
Het Landelijk Steunpunt Landbouw & Zorg is op zoek naar een nieuwe collega. In deze nieuwe functie gaat hij/zij zich bezig houden met de ontwikkeling en het in de markt zetten van onze dienstverlening naar zorgboerderijen.

Lees op onze website de vacature omschrijvng
Aktie ploeg van goud
December is een feestmaand, ook voor u en uw deelnemers! Bestel nu minimaal vijf boeken Een ploeg van goud en betaal   17,50 per boek in plaats van 22,50. U betaalt geen verzendkosten en Roodbont Uitgeverij zorgt ervoor dat u uw boeken tijdig in huis heeft. Zend voor 29 december aanstaande uw bestelling naar info@roodbont.nl onder vermelding van 'Kerstactie Een ploeg van goud' . Deze actie loopt tot en met 29 december 2006 en is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.
Verslag conferentie
Zaterdag 28 oktober jl. kwamen ruim 200 mensen naar Boerderij Mereveld in Utrecht om de conferentie bij te wonen over jeugdzorg en leer-werktrajecten op de boerderij.
 
De deelnemers hebben tijdens de conferentie veel gelegenheid gehad om nieuwe contacten te leggen en hun netwerk uit te breiden. De inleidingen en workshops gaven stof tot nadenken en met elkaar van gedachten te wisselen over de manier van aanpak.
 
Het steunpunt wil iedereen bedanken voor de komst. We kijken terug op een geslaagde dag. Een uitgebreid impressieverslag van de conferentie leest u in de laatste nieuwskrant.
Is uw zorgboerderij al bij ons bekend?
Het Landelijk Steunpunt Landbouw & Zorg houdt een database bij van alle zorgboerderijen in Nederland. Op die manier kan het steunpunt beter de ontwikkelingen in de gaten houden en inspelen op de behoeften van de sector. De zorgboerderijen ontvangen van het steunpunt gratis de nieuwskrant, kunnen meedoen met de website www.zorgboeren.nl en kunnen deelnemen aan andere activiteiten van het steunpunt, zoals de open dag en de conferentie. Staat uw zorgboerderij nog niet bij ons geregistreerd? Meldt u zich dan aan bij Mary en ontvang het informatiepakket van het steunpunt.

Geef uw mening
Heeft u uw mening al gegeven op onze website www.landbouwzorg.nl. Iedere maand kunt u over een actuele stelling uw stem uitbrengen.

Fijne feestdagen!
Alle medewerkers van het steunpunt wensen u fijne feestdagen toe. Hopelijk wordt 2007 een vruchtbaar jaar met positieve ontwikkelingen op het gebied van landbouw en zorg!

Colofon
Landelijk Steunpunt Landbouw en Zorg
Churchillstraat 35
3772 KV Barneveld
Telefoon: 0342 450364
Fax: 0342 450188
E-mail: steunpunt@landbouwzorg.nl
Internet:
www.landbouwzorg.nl
www.zorgboeren.nlAanmelden
Wilt u deze nieuwsbrief ook via e-mail ontvangen?
Vul dan hieronder uw naam en e-mailadres in en klik op verzend.