11 mei 2010
30
Federatie Landbouw & Zorg
Een uitgave van de Federatie
Landbouw en Zorg Nederland 
Dag van de Zorglandbouw | 25 mei 2010

Op 25 mei a.s. organiseert de Stichting Verenigde Zorgboeren voor de tweede keer de Dag van de Zorglandbouw. Deze dag is bedoeld om samen met alle professionals in en rond het veld kennis te delen, kennis te maken en de basis te versterken onder deze mooie maar jonge sector.

 

Thema’s en onderwerpen die tijdens de Dag van de Zorglandbouw aan de orde komen zijn:

  • Professionaliteit in de zorglandbouw: een noodzakelijk kwaad of een goede volgende stap in de ontwikkeling?
  • Kwaliteit en kwaliteitsborging in de Zorglandbouw: wat is het kwaliteitsniveau wat we nastreven en met welk systeem wordt de kwaliteit bewaakt en geborgd, zonder de unieke kracht van de zorgboerderij te verliezen? Kwaliteitsexperts en bewakers gaan met zorgboeren en zorgprofessionals in discussie.
  • Nieuwe concepten voor de zorg- en welzijnslandbouw: participatie, preventie, arbeidstoeleiding, reïntegratie, sociale werkvoorziening. Waar liggen de uitdagingen? Financiers, cliënten, ondernemers en instellingen geven voorbeelden en bespreken de knelpunten.
  • En vele andere parallelsessies.
 
Inschrijven

Schrijf nu in voor de Dag van de Zorglandbouw en neem kennis van de meest actuele ontwikkelingen van landbouw en zorg in Nederland. En natuurlijk kunt u uw visie en praktijkervaringen delen met professionals vanuit zorg, welzijn en landbouw.

 

 

Kijk voor meer informatie op www.zorglandbouw.nl

Klik hier om u direct aan te melden

 


Aanmelden
Wilt u deze nieuwsbrief ook via e-mail ontvangen?
Vul dan hieronder uw naam en e-mailadres in en klik op verzend.