30 augustus 2010
31
Federatie Landbouw & Zorg
Een uitgave van de Federatie
Landbouw en Zorg Nederland 
Invoeren van automatische incasso

Om de kosten van de administratie van Verenigde Zorgboeren zoveel mogelijk te drukken en daarmee de dienstverlening voor ons als zorgboer zo betaalbaar mogelijk te houden is besloten over te gaan op automatische incasso.

 

Dit zal geleidelijk worden ingevoerd. Eerst voor de bestellingen via landbouwzorg.nl en daarna voor de abonnementen op deelname aan de website zorgboeren.nl

 
Landbouwzorg.nl

Per 1 september zal een eenmalige automatische incasso voor alle bestellingen via de website landbouwzorg.nl worden ingevoerd.

Dit betekend dat u op het bestelformulier, waarop u bijvoorbeeld een beoordeling van uw jaarverslag of een audit t.b.v. uw keurmerk aanvraagt, ook uw bankrekeningnummer moet invoeren en moet aangeven dat u akkoord gaat met een eenmalige incasso voor dat bedrag. Verenigde zorgboeren zal 1 keer per maand deze betalingen verwerken en wel op de eerste werkdag van de maand volgend op de maand waarop de bestelling is gedaan.

 

Voorbeeld:

U bestelt op 18 augustus 2010 een beoordeling van uw jaarverslag. Het bedrag van € 59,50 wordt dan op de eerste werkdag in september (1 september 2010) van uw rekening afgeschreven.

 

Betaling op een andere wijze dan d.m.v. een eenmalige incasso is niet mogelijk.

 
Zorgboeren.nl

Voor het abonnement op de website zorgboeren.nl zal een doorlopende incasso worden ingevoerd. De exacte datum voor invoering is bij het schrijven van deze nieuwsbrief nog niet bekend. Waarschijnlijk per 1 oktober 2010.

Voor nieuwe deelnemers aan de website zal dit direct in het contract worden opgenomen. Voor bestaande deelnemers hebben we voor de invoering van de automatische incasso een machtiging nodig. Binnenkort zal deze per mail aan u worden verstuurd. U kunt deze dan printen en na invulling van alle gegevens en ondertekening van de machtiging, deze per post aan ons opsturen.

 

Stichting Verenigde Zorgboeren

p/a Churchillstraat 35

3772 KV Barneveld

 

Wij hopen dat u wil meewerken om de dienstverlening zo betaalbaar mogelijk te maken en allemaal de machtiging zo snel mogelijk aan ons te retourneren.

 
Voorzitter SVZ, Bart Jan Krouwel op Radio 1

Woensdag 25 augustus 2010 om 14.00 uur heeft de voorzitter van Stichting Verenigde Zorgboeren meegewerkt aan een uitzending van De Praktijk op radio 1.

Deze uitzending gaat in op de misstanden in de particuliere jeugdzorg.

U kunt via onderstaande link het programma beluisteren.

Kies bij "Terugluisteren op tijd" voor 25 augustus en 14.00 uur.

Radio1 de Praktijk (item zit in de eerste 15 minuten).


Aanmelden
Wilt u deze nieuwsbrief ook via e-mail ontvangen?
Vul dan hieronder uw naam en e-mailadres in en klik op verzend.