Stichting De Boerderij, Emmeloord
Stichting De Boerderij, Emmeloord
Stichting De Boerderij, Emmeloord
Zorgboerderij 't Groei-end, Lelystad
'Moed en Vertrouwen', Spijkenisse
'De Doornhof', Rockanje

Landbouw & Zorg in Flevoland

Provincie Flevoland
  
Hier vindt u de organisaties die voor u van belang kunnen zijn voor meer informatie in uw regio op het gebied van Landbouw en Zorg.
 
Wanneer u als vereniging/organisatie interesse heeft om tegen vergoeding een pagina van deze site te vullen neem dan contact op met federatie@landbouwzorg.nl

Vereniging Zorgboerderijen Flevoland

Vereniging Zorgboerderijen Flevoland »  

LTO Noord

LTO Noord behartigt de belangen van zorgboeren en levert een bijdrage aan de ontwikkelingen van de sector Landbouw en Zorg. Zie hiervoor onze website.

Bel of mail voor meer informatie:
Informatiecentrum LTO Noord

T 088 888 66 44

E info@ltonoord.nl

LTO Noord »  

Co÷peratie Boer en Zorg

Co÷peratie Boer en Zorg b.a. is een co÷peratie van gekwalificeerde zorgboerderijen en werkzaam in Gelderland, Overijssel, Utrecht en Flevoland. Onze leden hebben zich verenigd om de zorginkoop te organiseren, het declaratieproces uit te besteden en om kennis en ervaring uit te wisselen. De co÷peratie onderhoudt voor de leden de contacten met financiers. Ook wil de co÷peratie voor de leden een platform zijn voor scholing, kwaliteitsbevordering, advies en ondersteuning. De co÷peratie en de leden zetten in op de volgende kernwaarden: cliŰntgedrevenheid, eigenheid, kwaliteit en zichtbaarheid. Bent u ge´nteresseerd in een lidmaatschap? Neem contact met ons op.

Co÷peratie Boer en Zorg »