De Hynder-Hoeve, Barneveld
Zorgboerderij 'Passiflorahoeve', Harskamp
Werkproject Metgezel, Eenigenburg
Zorgtuinderij 'de Lorr', Heide
Zorgtuinderij Buitenkans, Hillegom
'De Doornhof', Rockanje

Overige sites

Boerderijenadvies
Met deze startpagina is meer informatie over het behoud van boerderijen bijeengebracht. Het accent ligt daarbij op het creŽeren van meervoudige woonbestemmingen in boerderijen, daardoor ontstaat een optimaler benutting van schaarse woonkansen in het buitengebied. Ook het financieel draagvlak voor renovatie van gebouwen en erf wordt gunstiger bij een meervoudige woonbestemming.

Fondsenbeheer Landbouw en Zorg
Stichting Fondsenbeheer Landbouw en Zorg is in januari 2009 opgericht met als doel om een kwalitatief sterke landbouw en zorg sector te ontwikkelen, als belangrijke dienstverlener in zorg en welzijn.

De stichting stelt geld beschikbaar aan de landbouw en zorg sector in de vorm van donaties en leningen. Op boerderijniveau worden innovaties ondersteund die zich richten op het verbreden en verdiepen van het dienstenpakket voor nieuwe doelgroepen. Op regioniveau stimuleert de stichting samenwerkingsverbanden tussen zorgboeren onderling, en met zorginstellingen. Tenslotte ondersteunt Stichting Fondsenbeheer Landbouw en Zorg op landelijk niveau onderzoek en ontwikkeling, gericht op kennis, innovatie en draagvlak.

Robin Good
Robin Good is een organisatie die bemiddelt tussen bedrijven die een goed doel willen steunen en organisaties (goede doelen, bv. zorgboerderijen) die een klus geklaard willen hebben.

TechSoup donatieprogramma
Bespaar op ICT producten

Bent u een erkende non-profit organisatie en heeft u een beperkt ICT budget? Bespaar op ICT producten via het TechSoup donatieprogramma. TechSoup Nederland biedt u toegang tot gedoneerde software van onder andere Microsoft, Symantec, SAP en Cisco hardware.

TechSoup Nederland is een samenwerkingsverband tussen SOCIALware, Stichting GeefGratis, TechSoup Global en haar donatiepartners. TechSoup Nederland is een volledig onafhankelijke organisatie en heeft geen winstdoelstelling net als uw non-profit organisatie. Techsoup Nederland is van mening dat goede doelen organisaties een nůg grotere impact kunnen hebben door het efficiŽnte gebruik van ICT. Techsoup Nederland streeft naar een periode waarin elke goede doelen organisatie in Nederland de ICT voorzieningen en kennis hebben om hen core business te verwezenlijken.

Meer dan 1.000 Nederlandse NGOís zijn al ingeschreven bij TechSoup Nederland en hebben geprofiteerd van het donatieprogramma. In totaal zijn er nu al meer dan 33.000 licenties verstrekt met een totale commerciŽle marktwaarde van meer dan Ä 12 miljoen. Zo kunt u onder andere de volgende software via het donatieprogramma als voorbeeld gedoneerd krijgen vanuit Microsoft en Symantec:

Producten worden rechtstreeks geleverd vanuit de donatiepartners. Uw organisatie betaalt alleen een administratieve vergoeding die ongeveer 4 tot 10% van de commerciŽle waarde bedraagt (bijvoorbeeld Ä 18 excl. BTW voor Microsoft Office Standard en 3 Ä voor Norton Antivirus 2010).

Meld uw organisatie zonder verplichtingen aan via de website www.techsoup.nl. U krijgt een bevestiging zodra uw organisatie in aanmerking komt voor een donatie vanuit 1 of meerdere donatiepartners. Daarmee krijgt uw NGO toegang tot een catalogus van meer dan 300 producten (http://www.techsoup.nl/product) gedoneerd door Microsoft, Symantec, SAP en Cisco.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? volg ons:

* http://twitter.com/techsoup_nl
* http://www.youtube.com/user/techsoupnederland
* http://www.facebook.com/#!/techsoupnederland
* http://blog.techsoup.nl/

Tuintherapie
Deze site geeft informatie over tuintherapie.

Vakantieboerderij
Bent u op zoek naar een vakantieverblijf? Op deze site is een grote verzameling vakantieadressen in verschillende categoriŽn.