Zorgboerderij 'De Groote Fliert', Renswoude
Zorgboerderij 'De Groote Fliert', Renswoude
'Moed en Vertrouwen', Spijkenisse
Zorgboerderij 'Het Oosterbroek', Luttenberg
Wenum Hoeve, Apeldoorn (Wenum)
Zorgboerderij 'De Piet', Enter

Landbouw & Zorg in Utrecht

Provincie Utrecht
 
Hier vindt u de organisaties die voor u van belang kunnen zijn voor meer informatie in uw regio op het gebied van Landbouw en Zorg.
 
Wanneer u als vereniging/organisatie interesse heeft om tegen vergoeding een pagina van deze site te vullen neem dan contact op met federatie@landbouwzorg.nl

Vereniging van Utrechtse Zorgboerderijen

De Vereniging van Utrechtse Zorgboerderijen bestaat uit meer dan 25 zorgboerderijen en een loket.

De zorgboerderijen liggen verspreid over de provincie Utrecht en bieden met name dagbesteding en in geringe mate logeermogelijkheden aan verschillende doelgroepen.  

Iedere zorgvraag is bijzonder, elke zorgboerderij uniek.

Wilt u meer informatie over het starten van een zorgboerderij of over het vinden van een passende zorgplaats, neem dan vrijblijvend contact met ons op:

Loket VUZB

Contact: Corine Imminkhuizen

E info@zorgboerderijenutrecht.nl 

W. www.zorgboerderijenutrecht.nl

Vereniging van Utrechtse Zorgboerderijen »  

LTO Noord

LTO Noord behartigt de belangen van zorgboeren en levert een bijdrage aan de ontwikkelingen van de sector Landbouw en Zorg. Zie hiervoor onze website.

Bel of mail voor meer informatie:
Informatiecentrum LTO Noord

T 088 888 66 44

E info@ltonoord.nl

LTO Noord »  

Co÷peratie Boer en Zorg

Co÷peratie Boer en Zorg b.a. is een co÷peratie van gekwalificeerde zorgboerderijen en werkzaam in Gelderland, Overijssel, Utrecht en Flevoland. Onze leden hebben zich verenigd om de zorginkoop te organiseren, het declaratieproces uit te besteden en om kennis en ervaring uit te wisselen. De co÷peratie onderhoudt voor de leden de contacten met financiers. Ook wil de co÷peratie voor de leden een platform zijn voor scholing, kwaliteitsbevordering, advies en ondersteuning. De co÷peratie en de leden zetten in op de volgende kernwaarden: cliŰntgedrevenheid, eigenheid, kwaliteit en zichtbaarheid. Bent u ge´nteresseerd in een lidmaatschap? Neem contact met ons op.
Co÷peratie Boer en Zorg »